16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Müdür, oğlu ile birlikte okulunu boyadı

Erzurum'un Ilıca İlçesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yıldız, oğlu ile birlikte okulunu boyadı.

İlçe merkezinde 900 öğrencinin eğitim gördüğü 3 katlı 24 derslik okulu tek başına oğlu ile birlikte boyayan Okul Müdürü Yıldız, okulunu eğitim - öğretim dönemi öncesinde onarımdan geçirdi.

Bir elinde alçı ile sökülen duvarları tamir eden Müdür Yıldız, diğer elinde fırçasıyla tüm sınıfları tek tek boyadı.

Okulda tek hizmetli bulunduğu için oğlu ile boya yaptığını söyleyen Okul Müdürü Mustafa Yıldız, "Öğrencilerimize daha temiz bir sınıf sunmak için 20 gündür boya ve badana çalışması yapıyoruz.

Lise eğitimini tamamlayan oğlum Sefa bana bu konuda en fazla yardım gösteren kişi oldu. Çağdaş bir eğitimin, çağdaş mekanlarda yapılması için kolları sıvadık. Bu işi yapmaktan büyük bir keyif aldım" diye konuştu.

Okul Müdürü Mustafa Yıldız'ın 17 yaşındaki oğlu Sefa ise, babasına yardım etmek için boya yaptığını ifade ederek, "Ümidimiz emeklerimizin boşa gitmemesidir. Burada eğitim gören öğrencilerin en iyi şekilde kendilerini yetiştirmeleridir" dedi.

Okul Müdürü Yıldız'a bazı bayan öğretmenler de destek veriyor. Boya kovalarını taşıyan bayan öğretmenler, okuldaki bilgisayar ve sıraları silerek okullarını eğitim - öğretim dönemine hazırlamaya çalışıyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 13:04:47
Güncelleme :27 Şubat 2006 Pazartesi 10:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?