23
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

'Çivi çakın isminizi verelim'

Erzurum'un Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Narmanlı işadamlarını yatırıma davet ederek, "İlçeye bir çivi çakanın yatırım yaptığı yere ismini vereceğiz" dedi.

Belediye Başkanı İşleyen, Merkez Camii karşısından başlayacak ve 101 Evler Mahallesi'ne bağlantısı yapılacak yeni caddenin ilçeye renk katacağını söyledi. İşleyen, cadde üzerinde açılacak işyerleriyle de ekonominin canlandırılacağını belirtti.

Belediye hizmet binası karşısındaki 101 Evler Mahallesi'ne bağlantının sağlandığı mevcut köprüden iki aracın bile yan yana geçemediğini kaydeden İşleyen, ihtiyaca cevap verilemediğini ifade etti. Başkan İşleyen, köprünün 400 metre yukarısında yapacakları yeni bir köprünün uzun yıllar ihtiyacı karşılayacağını sözlerine ekledi.

İşleyen, eski köprüyle yenisi arasında boş kalan kısımlara ise kafeterya, gezi yolu, kamelyalar gibi sosyal aktivitelerin de yer alacağı mekanların yapılacağını dile getirdi.

İlçenin kalkınmaya açık olduğunu ve bunun için de belirli yatırımlarla sosyal tesislerin önemli olduğunu vurgulayan İşleyen, "İlçeme bir çivi çakanın bile hizmet ettiği yere adını verecek, böylece ölümsüzleştireceğiz. Narmanlı hayırseverlere sesleniyorum, 'Yapması sizden, isminizi koyması bizden. Narman hepimizin, sahip çıkmak sözle değil, icraatla olur" dedi.

Yücel Ahmet İşleyen, yapılacak yeni köprünün yaklaşık olarak 300 milyar liraya mal olacağını; ancak yerel imkanları kullanarak maliyeti 70 milyar liraya düşüreceklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 13:53:10
Güncelleme :27 Ağustos 2005 Cumartesi 15:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?