1
Haziran
2024
Cumartesi
OLTU - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Başhekim Güler’e sürpriz atama

BAŞHEKİM GÜLER’E SÜRPRİZ ATAMA

Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi M.Akif Güler, sürpriz bir şekilde Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi başhekimliğine atandı.

Güler’den boşalan başhekimliğe ise Oltu Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Kara getirildi. Hastane personeli tarafından hazırlanan ve hastane yemekhanesinde verilen ‘veda kahvaltısıyla’ uğurlanan M.Akif Güler, giderayak yaptığı veda konuşmasında personelinden helallik istedi.

Oltu Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptığı süre içerisinde oldukça güzel bir çalışma ortamı ve dostluklar edindiğini belirten Güler, hastanenin sadece ilçeye değil, etrafındaki büyük bir bölgeye başarıyla hizmet verdiğini söyledi. Hastanenin vermiş olduğu hizmet kalitesinin iyi bir ekip çalışması neticesinde ortaya çıktığını dile getiren M.Akif Güler, hastane personeline de özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Bu arada Oltu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan çiçeği burnunda Uzm. Dr. Mustafa Kara ise kahvaltı sonrası M.Akif Güler’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin anısına bir plaket vererek yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞHEKİM GÜLER’E SÜRPRİZ ATAMA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 11:27:03
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?