19
Mayıs
2024
Pazar
OLTU - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Başkan' dan taziye ziyareti

Erzurum'un Oltu İlçe Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve eşi Gülhanım Ziyrek, şehit anası Sabira Babacan'ı evinde ziyaret etti.
Şehit Hava Astsubay Erhan Babacan'ın annesi 80 yaşındaki Sabira Babacan'ı evinde ziyaret eden Başkan Ziyrek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birlik ve bütünlüğüyle huzur, refah ve bekası uğruna ettikleri yemine bağlı kalarak, canlarını seve seve feda eden şehitleri unutmalarının mümkün olmadığını dile getirdi. Ziyrek, "Vatan için şehit düşen şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren analar, ne kadar gurur duysalar azdır" dedi.
Sabira Babacan ise bu vatana oğul şehit vermenin mutluluğunu yaşadığını, gerekirse kendisinin bile canını seve seve bu cennet vatan için vereceğini söyledi.
Babacan'ın sıkıntılarını dinleyen Başkan Ziyrek, kendisine yardım sözü verdi. Özellikle Sabira Babacan'ın oturduğu evin oturulmaz halde olduğunu gözlemlediğini söyleyen Ziyrek, en kısa zamanda deprem konteynırlarından bir tane vererek bu sorunu çözeceğini kaydetti. "Vatan için oğul evladı şehit veren bu anneye ne yapsak azdır. Sabira hanımın sıkıntılarını görmezden gelemeyiz. Sıkıntılarının çözümü için ne gerekiyorsa her türlü yardımda bulunacağım" diyen Başkan Ziyrek ve eşi Gülhanım Ziyrek, daha sonra şehit anası Sabira hanımın elini öperek, hediye verdi.
.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 17:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?