18
Mayıs
2024
Cumartesi
OLTU - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Halk Eğitim kurslarına büyük ilgi

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Kurslara ilgi yoğun olunca, koridorlarda bölmelerle ayrılarak derslik haline getirildi.

Oltu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Zeynel Yıldırım, değişik branşlarda açtıkları 50’ye yakın kursa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Merkez binamızda ve okullarda kurslarımız devam etmektedir. Merkez binamızda 10 kursumuz faaliyet gösteriyor. Kurs salonları yetmediğinden koridorları da bölmelere ayırarak kursiyerlerimizin hizmetine açtık" dedi.

Önümüzdeki günlerde tiyatro, bilgisayar ve doğalgaz konusunda da kurs açacaklarını ifade eden Yıldırım, "Halihazırda arıcılık, yabancı dil, dikiş-nakış ve boyama kurslarımız devam ediyor. Talep üzerine İlçe Spor Müdürlüğü’ne ait kapalı spor salonunda futbol ve voleybol kursları açtık. Ayvalı Köyü’nde okuma-yazma, Orcuk ve Dutlu Köyü’nde ise dikiş-nakış kurslarımız devam etmektedir. Kursiyerlerimizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Pazartesi günü halıcılık kursumuz açıldı, yabancı dil kursumuz devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2005 Perşembe 13:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?