27
Temmuz
2024
Cumartesi
TURİZM

Tanıtım için 3 bin CD hazırlandı

Hakkari Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ilin tanıtılması amacıyla 3 bin CD'nin hazırlandığı belirtildi.

Bugün sabah saatlerinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Şen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Özatak ve mahalle muhtarlarıyla valilik toplantı salonunda bir araya gelen Hakkari Valisi Erdoğan Gürbüz, çıkartılan CD'yi tanıttı. Mahalle muhtarlarına izletilen CD'nin 30 dakikalık olduğu belirtildi. 3 aylık bir çalışma sonrası Hakkari'nin doğa güzellikleri, düğünleri, mahalli giysileri, yemekleri ve turizm alanlarının yer aldığı 3 bin CD'nin 13 milyara mal olduğu belirtildi.

CD'nin izlenmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Erdoğan Gürbüz, yeni çıkarılan CD'nin Hakkari'nin tanıtımında büyük rol oynayacağını söyledi.

Gürbüz, ildeki turizm, kültür ve sosyal etkinlikler ile doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla 3 bin CD çıkarttıklarını ifade etti. Vali Gürbüz, "Bu CD'yi ilimizi tanıtmak amacıyla çıkarttık. Bu CD'leri ücretsiz olarak medya kuruluşlarının yanı sıra bakanlıklara, İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine, valiliklere ve tanıtım ajanslarına göndereceğiz. CD'nin çıkarılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından görevliler tarafından ilin tanıtılması amacıyla basılan CD'lerden birer tane basın mensuplarına ve mahalle muhtarlarına hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 16:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?