19
Mayıs
2024
Pazar
ŞEMDİNLİ - HAKKARİ

Kontrol noktasında yakalandı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'emtia kaçakçılığı' operasyonu kapsamında çok sayıda kaçak cep telefonu ve şarj cihazı ele geçirilirken, olay ile ilgili bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.


Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda yurda yasa dışı yollarla sokulduğu tespit edilen çok sayıda cep telefonu ve şarj aleti ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik polis kontrol noktasında yapılan kontrollerde, T.G. isimli şahsın elinde 2 adet poşet görülmesi üzerine arama yapılmıştır.

Aramada yurda yasa dışı yollarla sokulduğu değerlendirilen 10 adet Nokia marka N 95 cep telefonu, 20 adet Leady marka cep telefonu, 40 adet T-Mobile marka N 101i cep telefonu, 80 adet batarya, 50 adet cep telefonu şarj cihazı, 40 adet cep telefonu ara kablosu, 40 adet kulaklık ele geçirilmiştir.

Yakalanarak gözaltına alınan T.G. isimli şahıs sorgulandıktan sonra 'emtia kaçakçılığı' suçundan Şemdinli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiştir" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 17:58:30
Güncelleme :18 Ağustos 2008 Pazartesi 18:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
habıl doğan IP: 85.104.242.xxx Tarih : 20.08.2008 17:58:07

adamın malarına el konulmasından yana değilim cunkı semdınlı pıyasası kacak tellerle kaynıyor ve bundan kvk ve dığer sırketler zarar gormuyor bati ınsanı kacak ve ucuz cın mali tellere sahıp olmak ıstıyor yakalnan sahsın belkı karı 1 tel bası 3 usd dır adam zarara gırdı adam larımızı kaybetmekten baska bışi değildır yaklana sahsın tc devletıne zarar vermek amaclı bışi yaptığinı sanmam sadece ekmek derdı yoksa o dağları asarak ekmek kazanmayı dusunmez yınede hırsılıktan iyıdır kacak olsa onemlı değil doğuda ne kadar sanayılesme olmasa kacaklık olmasa mıllet ac kalır buyuklerımızın bu sorunlara cozum getırmesını arz ederım