20
Mayıs
2024
Pazertesi
TUZLUCA - IĞDIR
Belediye Sayfaları

Iğdır yolları asfalt ve tertemiz

Vali Karahisarlı’yı Kutluyoruz. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Çalışma ekibini kutluyoru.  Gerek ova köyleri ve gerekse dağ köylerinin yolları şehir yollarından iyidir desek yalan olmaz.

Geçenlerde Tuzluca’nın Hamur kesen köyüne gitmiştik… Giderken Üçkaya tarafından, gelirken de Pirili tarafından geldik, her iki yolun toplamı 50 km. civarında… Her iki yolda asfalt yapılmış ve tertemiz.


Geçen yıl Pirili’den Hamurkesene gittiğimizde içinden geçtiğimiz köy yolları çok kötüydü. Bu durumu konu alıp bir haber yapmış ve yetkililerin bu yolları onarmaları gerektiğini yazmıştık.  Reklamı sevmiyorlar olsa gerek ki bugüne kadar yapılan bu yollarla alakalı hiçbir açıklama yapıp, yaptıkları bu güzelim hizmetten haberdar etmemişlerdir. Bahsedilen yollar son derece güzel bir şekilde asfalt yapılmış, bozulan yerlerde tamir edilmektedir.

Yol, su, elektrik medeniyetin olmazsa olmazlarındandı. Iğdır Valisi S. Saffet Karahisarlı ve bünyesinde bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, gerek köy-des ve gerekse il özel idaresinin kendi imkanları ile gece gündüz çalışaraktan, bugün halkımızın hizmetine sunulmuş olan yol, su, elektrik ve köprüleri yapmışlardır.


İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’un Iğdır ilinin tamamında verdiği adil, tarafsız hizmeti her zaman taktir görmüştür. Umulur ki bu hizmetler artarak devam ettirilir, Iğdır ovasının arazi yoları da gözden geçirilir.

yesiliğdir
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 14:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?