3
Mayıs
2024
Cuma
SARIKAMIŞ - KARS
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Yüksekokulumuz Rektörlüğümüzün bulunduğu Kars İl merkezine 57 km uzaklıkta bulunan ormanları doğa güzellikleri ve kayak merkezi olan 25.000 nüfuslu Sarıkamış ilçesindedir, Kars Erzurum Karayolu üzerinde olan ilçemiz Erzurum’a da 150 km uzaklıktadır. İlçemizde biri Avrupa standartlarında olmak üzere İki kayak pisti bulunmaktadır. Okulumuzun hizmet binası derslik ve spor alanları Avrupa standartlarında olan kayak merkezine ve turistik otellere yaklaşık olarak 500 metre, diğer kayak merkezine ise 3500 metre uzaklıktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Sarıkamış Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu
Adres2 :Sarıkamış / Kars
Posta Kodu :
Telefon :0 (474) 413 52 52 / 413 54 18
Faks :0 (474) 413 50 41
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.