18
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIKAMIŞ - KARS
Belediye Sayfaları

Aras'tan bir ceset daha çıkarıldı

Sarıkamış'ta, yolcu otobüsünün Aras Nehri’ne uçması sonucu nehirde kaybolan bir yolcunun cesedinin bulunmasıyla ölenlerin sayısı 8’ye yükseldi.

Dün sabah Aras Nehri’ne uçan otobüsteki yolculardan 45 yaşlarında Azeri uyruklu bir bayanın cesedi, bugün öğlen saatlerinde olay yerinden 25 kilometre uzaklıkta bulundu. Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri tarafından bulunan cesedin kimlik tespitine çalışılıyor.

Ekipler, yolculardan Can Dağcı (7) isimli çocuğu arama çalışmasını ise sürdürüyor. Yetkililer, kazada şu ana kadar 2 yolcunun hastanede hayatını kaybettiğini, 6 yolcunun sudan cesedinin çıkartıldığını ve hastanelerde tedavi altına alınan yaralı sayısının ise 43 olduğunu bildirdi.

İstanbul Iğdır bağlantılı olarak Nahcıvan’a sefer yapan 34 YJ 9924 plakalı yolcu otobüsü, dün sabah saatlerinde Karaurgan Bucağı Karakurt mevkiinde Aras Nehri’ne uçmuş, kazada yaralanan yolculardan 2’si kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmiş, 6 yolcunun cesedi ise nehirden çıkartılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2005 Pazar 16:32:28
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 13:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?