17
Mayıs
2024
Cuma
SARIKAMIŞ - KARS
Belediye Sayfaları

Karla mücadeleye 400 YTL ayrıldı

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde, belediye ekiplerince bu sezon yapılacak karla mücadele çalışmaları için 400 milyar lira ayrıldı.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen, bu sene kış sezonunda karla mücadele için yaklaşık 400 milyar harcama yapacaklarını açıkladı.

Karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Özbilen, "Bu miktarın 200 milyar lirası makine parçaları ve tamir işleri için diğer 200 milyar lirası ise yakıt için harcanacak. Karla mücadelede 2 kepçe, 1 greyder, 4 kamyon ve 15 işçi ile çalışacağız. Şehitler diyarı, turizm cenneti ilçemizin tüm yolları pırıl pırıl olacak. Kısıtlı imkanlarla personelimle gece gündüz demeden hizmet edeceğiz" diye konuştu.

KARS (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 13:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla kartal IP: 212.174.15.xxx Tarih : 11.01.2005 21:46:17
Her memleketin baharı, yazı elbette çok güzeldir, ama kışın da ayrı bir yeri vardır. Hele bir de benim memleketimde kar yağdığı zaman. Bu güzellikleri doyasıya yaşamış biri olarak bu manzarayı görünce orada olmak istedim; Sarıkamış'ın karlara bürünmüş bedenini, gövdesini görmek istedim. Şehri bembeyaz kaplayan soğuk, ama saf yorganın gönülleri ısıtan gülümseyişini hissetmek, yaşamak , solumak istedim. Ama istanbulun trafik ve köprü çilesini oturduğum bilgisayar başımda dahi hissediyor ve insan yığınlarına karışarak evin yolunu tuttuğumda. Aklımda Sarıkamışta da kar yağdığı zaman gökyüzünde uçuşan beyaz pırıltılı karların dansı kaldı, çileli bir İstanbul gününde.