19
Mayıs
2024
Pazar
SARIKAMIŞ - KARS
Belediye Sayfaları

Trafik kazası : 1 ölü 3 yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yolun buzlu olması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı. 

Kazada hayatını kaybeden 74 yaşındaki Mahmut Aydoğdu'nun yaşlılık maaşı almak için ilçeye gittiği öğrenildi. 

Kaza dün akşam saatlerinde Sarıkamış-Erzurum karayolunun 9. kilometresinde meydana geldi. Armutlu köyünden yaşlılık maaşı almak için ilçeye hareket eden İhsan Aydoğdu yönetimindeki 36 SA 691 plakalı özel otomobil Halilbey köprüsü mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle kayarak şarampole yuvarlandı. Ağaca çarparak durabilen ve hurdaya dönen araçtaki sürücü İhsan Aydoğdu(35), Tarhattin Aydoğdu(77), Mahmut Aydoğdu ve Muhterem Yıldız(52) yaralandı. 

Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mahmut Aydoğdu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor. Ölü ve yaralı yakınları, akrabalarının ilçeye yaşlılık maaşı almak ve bayram ihtiyaçlarını karşılamak için gittiklerini söylediler. 

Bu arada aynı bölgede daha önce başka kazaların da olduğu ileri sürülürken, yetkililer kar yağmadığı için sürücülerin gizli buzlanmaları fark edemediklerini söyleyerek, dikkatli seyretmelerini istediler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 10:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?