23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

AKP'li Naki'ye silahlı saldırı!

AKP Kars İl Disiplin Kurulu Başkanı Erol Naki, Susuz İlçesi'nden otomobiliyle Kars'a gelirken 5. kilometrede otomobiline ateş açılması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, AKP Kars İl Disiplin Kurulu Başkanı Erol Naki, Susuz İlçesi'nden otomobiliyle Kars'a gelirken 5. kilometrede otomobiline kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce ateş açılması sonucu başına iki kurşun isabet etti. Olay sonrası ağır yaralı olarak Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erol Naki, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Olayı duyan AKP Kars Milletvekili Zeki Karabayır ve Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu ile partililer hastaneye giderek yaralının durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kars Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul, Erol Naki'yi vuran kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespiti için çok yönlü araştırma başlatıldığını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 16:59:28
Güncelleme :17 Aralık 2005 Cumartesi 17:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdogan urun IP: 83.84.72.xxx Tarih : 28.12.2005 02:39:08
erol nakiye bir susuzlu olarak yapilan sanldiriyi nefretle kiniyorum.bu canice yapilan saldiriyi yapan veya yaptiran kis veya kisilerin biran once yakalanmasini ALLAHDAN diliyorum.yakalandikdan sonrada gerken cezayi yarginin verecegine inaniyorum.turkiye bir hukuk ulkesidir.susuzlu erdogan urun.