3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Dedikodularla işimiz olmayacak"

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Malatya'yı bölgede lider il yapmak için enerjimizi harcayacağız. Dedikodularla işimiz olmayacak" dedi.

AK Parti Malatya merkez Yeşiltepe Mahallesi seçim bürosu açılışına milletvekilleri, İhsan Koca, Öznur Çalık, İl Başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ile vatandaşlar katıldı. Seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Biz projelerle ilgileniyoruz, büyük düşünüyoruz. İlimizi bölgemizde lider bir il yapmak için enerjimizi harcıyoruz. Dedikodularla işimiz olmayacak, modern bir metropol oluşturmak için mücadele edeceğiz. Kadın ve gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kompleks projelerimiz olacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Malatya'mız yapacağımız hizmetlerimizle AK Parti'nin ampulü ile aydınlanacak" dedi.

AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık da, "Adayımız Ahmet Çakır'ın Başbakanımıza yakışır, size yakışır bir belediye başkanı olacağına söz veriyorum. Yapacağımız hizmetler ile ilimizi beş yıldızlı bir Malatya yapmak için çalışacağız. Geçtiğimiz dönemde bu mahallemizin ilköğretim sorunu vardı, şu anda bu sorunu çözüldü en güzel okullarından bir tanesi oldu. Sağlık ocağı sorunu vardı, yine o sorunu da AK Parti çözüme kavuşturdu. Daha birçok proje için sizin desteğinize ihtiyacımız var, sizler bu desteği inanıyorum ki ve görüyorum ki bizlerden esirgemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 20:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?