3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Domuz gribi iddiaları yalan!"

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'da, futbol şube sorumlusu Ali Özkan, takımda 4 futbolcunun domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Malatya Belediyespor' un Kırıkhanspor ile oynadığı maç sonrası 4 oyuncunun hastaneye götürülmesi üzerine oyuncuların domuz gribi şüphesi taşıdığı iddiasını kulübün Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan yalanlayarak, bazı sitelerde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, oyuncuların sadece soğuk algınlığı ve maçta sakatlanmaları nedeniyle hastaneye gittiklerini söyledi.

Özkan, "Maç öncesi Samet Yeniceli, Salih Kılavuz, Temin Süngürlü, Salih Altıparmak'ın soğuk algınlığından dolayı rahatsız olduğunu biliyorduk, maç sırasında da Temin gibi bazı darbeler alan ve hafif ağrıları olan oyuncularımız oldu. Bu oyuncularımız takımdan ayrılmamaları için bir an önce tedavi etmek istedik. Rutin kontrolleri ve gerekli tedavilerinin yapılması için özel bir hastane de tedavilerini yaptırdık. Şuan kendileri iyi durumdalar. Hastaneye gitmelerinin domuz gribiyle bir alakası yoktur. Bu yönde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 20:15:01
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 09:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?