3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın"

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek, bütün engelleri aştık, aşacağız. Kendi menfaatlerimiz doğrultusunda hareket etmedik, Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Yeşiltepe Babuktu Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, merkez ilçe başkanı Celal Ekici, il genel meclisi ve belediye meclisi adayları katıldı. Aşırı soğuğa rağmen katılımın yüksek olması dolayısıyla açık alanda gerçekleştirilen toplantıda sinevizyon eşliğinde tanıtım ve sunumlar yapılarak, projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra vatandaşlara hitap eden AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "İlimizi Türkiye'de ilk on il arasına sokmak için, bölgemizin lideri yapmak için hep birlikte çalışacağız. Yıllardır Malatya kamuoyunda ticaret yaptık, sivil toplum kuruluşu temsilciliği yaptık, siyasi parti temsilciliği yaptık, yıllarımızı bu şehirde geçirdik. Sizler beni, ben de bu şehri iyi tanıyorum. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız, yaşantımızın bir yansımasıdır" ifadelerini kullandı.

"Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek, bütün engelleri aştık, aşacağız. Kendi menfaatlerimiz doğrultusunda hareket etmedik, 'Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın'. Yapılan çalışmalar, çoğunluğu ilgilendiren herkesin faydalanabileceği projeler olursa herkes destek olur. Bizde öyle yapıyoruz, onun için hep tercih edilen bir parti, bir anlayış olarak yolumuza devam ediyoruz. Biz, bir değil, bin değil, yüz binler için taşın altına elimizi koyduk. Dik durduk, dikleşmedik. Toplumumuzun menfaatine olan çalışmaları politika malzemesi yapmadık" diyen Çakır, daha sonra şunları belirtti:
"İçinde bulunduğum siyasi partim ile kader birliği yapmış bir insan olarak, bu çatı altında bu ülke için gecesini gündüzüne katan bir anlayışın temsilcileri olduk. Gerek milletvekilleri, gerek parti teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, gerek oluşturduğumuz genç dinamik encümen ekibimizle ezmedik, ezilmedik, dayatmadık, dayatmaya müsaade etmedik. Temelimize adalet ve kalkınmayı koyduk. Ak ellerle, ak yüreklerle, ak yarınlar için durmak yok yola devam dedik."
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?