4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

"Hizmet bizim görevimiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya - Pütürge ve Doğanyol ilçelerinin yolunu birbirine bağlayan Kubbe Dağı yolunda çalışmaların başladığını söyledi. 

Doğanyol ilçesi 3. Nar Festivaline katılan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, milletvekilleri olarak Malatya'da yapılacak hizmetler için çalıştıklarını belirterek, "Doğanyol ve Pütürge ilçelerimize hizmet etmek bizim görevimiz. Milletvekilleri olarak görevimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçelerimize çok önemli görevlerde bulunduk. En temel hedefimiz ise ilçelerimize gelen memur ve personelleri buralarda tutabilmek" dedi. 

Malatya-Pütüge ve Doğanyol ilçelerini birbirine bağlayan Kubbe Dağı yolunda karayolları ekiplerinin çalışmalara başladığını kaydeden Çalık, "Biz Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizin ulaşımında önemli bir rol oynayan Kubbe Dağı yolunu kullanılabilir hale getirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önceden bu yolumuzda 5 kilometrelik yolu asfaltlama işlemi yapıldı. Geriye 19 kilometrelik bir yolumuz kalmıştı. Çalışmalar sonucu 19 kilometrelik yolun ihalesi yapıldı ve çalışmalar başladı. Bu yol artık kullanılabilir hale gelecek" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 12:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?