3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Hizmet borcum var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, "Malatya'ya hizmet borcum var, onun için oy istiyorum" dedi.

Yeşiltepe Afetevleri Mahallesi'ni, Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl Başkanı Celal Berktaş'la birlikte ziyaret eden CHP Malatya Belediye Başkan adayı Şarapnal, "Afetevleri yıllardır gereken hizmeti almamış. Burası 40 sene halen afetevleri olarak anılıyor. Ya burası Gazze mi, burası savaş mı görmüş buraya bomba mı atıldı, yolları yollara benzemez, sokakları sokaklara benzemez. Ben diyorum ki, kimsenin ne emanetiyim, ne de kimsenin ortaya sunduğu sofrada bir yemeğim. Benim kimseye minnet borcum yok diyorum. Malatya'nın bütün semtinde bütün mahallesinde kimseye diyet borcumda yok diyorum. Ama benim Malatya halkına hizmet borcum var diyorum, benim afetevlerine benim Yeşilevlere, benim Çarmuzu'ya, benim Taştepe'ye hizmet borcum var. Bunun için aday oldum” diye konuştu.

Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, "Ben Malatya delisiyim. Ömer bey benden daha deli. Bizim anlayışımız bu. Bizim anlayışımız hizmet. Sabah 7, gece 2 çalışırız biz. Biz böyle yetiştik. Biz bunu biliyoruz, il genel meclisinde Ömer Şarapnal'a sevgi ve inanmak ve oy vermek olur. Önce Allah sağlık, sıhhat versin. Ama ben Ömer Şarapnal'a oy istiyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ise, 29 Mart seçiminde başarılı olup Malatya'yı sıkıntılardan ve sorunlardan kurtarmak için Ömer Şarapnal'a destek istediklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?