30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

"İstatistiklerle Malatya" kitabı basıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek "İstatistiklerle Malatya" kitapçığının basımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan TUİK Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, "Bundan iki ay önce bir kitap projemizin olduğunu Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ilettik. İstatistiklerle Malatya adlı kitapçığın basımını karşılayarak bu kitabın yayınlanmasında, kamuoyunun bilgisine sunulmasında her türlü desteği bize sundular. Sayın Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İstatistiklerle Malatya kitapçığımız Malatya'ya ve Malatyalılara hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan kitapçıktaki verilerin yol gösterici olduğunu belirterek, "Planlama ve stratejik hedef açısından Malatya'yı bütün rakamlarıyla ortaya koyan böyle bir çalışmanın olması çok güzel. Bu çalışmayı yapılacak planlamalarda gerçek bir veri kaynağı olarak görüyoruz. Bu nedenle bu çalışmaya destek çıkarak basımını biz üstlendik. Bunu kamuoyuna bir hizmet olarak gördük. Bu çalışmayı kısa bir sürede sonuçlandıran TUİK çalışanlarına da

çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 17:46:04
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 19:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?