3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"İyi düşünelim"

AK Parti Malatya'nın Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak, "İlçemizi dışarıda ve içeride kimlerin temsil edebileceğini iyi düşünüp ona göre oyumuzu kullanalım" dedi.

29 Mart seçiminde vatandaşların iyi düşünüp ona göre oy kullanmalarını istediklerini yaptığı yazılı açıklamada belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak, "Yeşilyurt ilçe yönetimi olarak, AK Parti'nin temsilinde, genel başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil ettiğimizin bilincindeyiz. Yıllardır bizi bazı kutuplara bölerek kullandılar. Ancak çok şükür toplum olarak uyanışa geçtik. Babamın partisiydi, anamın partisiydi diyerek artık oylarımızı kullanmıyoruz. Ülkemize hangi getirileri getirmiş, ekonomi, sağlık ve dış ilişkiler konusunda neler yapmış, hangi hizmetleri getirmiş iyi biliyor ve ona göre değerlendirme yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İlçemizi dışarıda ve içeride kimlerin temsil edebileceğini iyi düşünüp ona göre oyumuzu kullanalım"diyen Çolak, daha sonra şunları belirtti:
"Yeşilyurtlulardan beklentilerimiz temsilcisini seçerken hata yapmamalarıdır. Malatya ve Türkiye'nin en itibarlı ilçesi olan Yeşilyurt'un ve Yeşilyurtluyum demekle gurur duyduğumuz ilçemizi ehil olmayanlara teslim etmeyelim. Küçük olsun benim olsun değil, herkesin gönlünde yer alan AK Partimiz Yeşilyurtluların olsun düşüncesindeyiz. AK Parti olarak asil olacağız. Aciz ve adi asla olmayacağız."
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 09:36:05
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 23:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?