3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Tüm Malatya'nın Başkanıyım"

Malatya Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ahmet Çakır, "Bugünden itibaren parti kimliğimi bir kenara bırakarak, sadece bana ve partime destek verenlerin değil, tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağım" dedi.

AK Parti'den Malatya Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ahmet Çakır, yaptığı açıklamada, "Bizlere oy veren vermeyen tüm Malatyalılara teşekkürlerimi sunuyorum. Barış içerisinde bir yarış geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Verilen destek bizi şımartmayacak. Tersine sorumluluğumuzu arttıracaktır. Bugünden itibaren parti kimliğimi bir kenara bırakarak, sadece bana ve partime destek verenlerin değil, tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağım. Adaletli bir yönetim anlayışıyla ilimizi kalkındırmaya devam edeceğiz.

Daha önceden olduğu gibi çalışmalarımızda dik duracak, dikleşmeyeceğiz. Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek, kişisel menfaatler için değil, toplumsal menfaatler için çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Çağımız bilgi ve teknoloji çağı, en önemli kaynak ise zamandır. Bilgi ve teknolojiyi zamanında ve yerinde kullanan, ehliyetli ve liyakatli kişilere görev ve sorumluluk vererek, Allah nasip ederse beş yılda hedeflediğimiz beş yıldızlı Malatya'yı bölgesinde lider bir il, metropol bir şehir yapacağız. Geçmişten günümüze yapmış olduğum tüm çalışmalarımda, geleneğimizde önemli bir yeri olan istişareye önem verdim. Bundan sonraki çalışmalarımda da bu özelliğimi genişleterek, özellikle sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız başta olmak üzere ilimizin siyasi partileri ve kanaat önderleri ile istişarelerimiz devam edecektir" diyen Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Sizler 2002 yılından buyana popülist politikalara prim vermeyen, hakkın ve halkın yanında yer alan AK Partiye verdiğiniz destek ile duyduğunuz güveninizi bir kere daha ortaya koydunuz. Sizlerin verdiği destek her geçen gün sorumluluğumuzu artırarak devam ettirdi. Her zaman bu sorumluluk, görev verilen yılların değil, gelecek nesillerin hesabını yapmamızı, yaptığımız çalışmalarımızı ona göre şekillendirmemizi sağladı, sağlamaya devam edecek. Uyumlu çalışmayı bilen ve ekip olma becerisini gösterebilen takım arkadaşlarımız ile gerek aile ve iş hayatımda, gerek sivil toplum kuruluşu çalışmalarımda, gerek il başkanlığım döneminde gerçekleştirmeye çalıştığım birlik, beraberlik ruhunu burada da en üst seviyede gerçekleştirmek istiyorum.

Seçim çalışmalarımızda ve daha önceki bulunduğum görevlerde ilimizi çok yakınen tanıma fırsatım oldu. Tespit ettiğim sorun ve sıkıntıların çözüm yolarını çok iyi biliyorum. Zaten bu sorunları sormak için değil, çözüm üretmek için buradayız. Çözümün ilk adımı seçim çalışmalarımızda da bahsettiğimiz gibi idari yapılanma ile başlayacak, ulaşım, fiziki yapılanma ve sosyal belediyecilik anlayışıyla toplamaya çalıştığımız başlıklarda devam edecektir."
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 13:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?