3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Yanlış anlaşılıyorum"

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) açılımlarla ilgili soruları "Yanlış anlaşılıyorum" diye yanıtsız bıraktı.

Malatya'da bazı ziyaretlerde bulunan Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyaret esnasında Vali Daşöz, Adatepe'yi Malatya'da ağırlamaktan ve konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, günün anısına kuru kayısı hediye etti.

91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Adatepe, burada öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler Adatepe'ye yoğun ilgi gösterdiler.
Okul ziyareti sonrasında CHP'deki açılımlarla ilgili gazetecilerin soru sorduğu Ülkü Adatepe, "Ben hiç bir zaman siyasetle meşgul olmadım. Ben sadece çocuklarla meşgul oluyorum. Hiç bir şey söyleyemem. Benim siyasetle alakam yok. Ne söylesem yanlış anlaşılıyor. Ben Atatürk'ün yaptığı şeyleri anlatıyorum" dedi.

Bir gazetecinin, "Atatürk'ün kurduğu partinin bu duruma gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna da, "Onun için hiç bir şey söyleyemem" cevabını verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:31:16
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 13:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?