3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

"Yapılan hizmetlere bakın"

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmaları da gittikçe hız kazanırken, "Dedikodulara değil yapılan hizmetlere bakın" diyerek her gün Malatyalılarla buluşan AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'yı modern bir şehir yapmak için Hükümetin desteğiyle ortak akılla çalışacaklarını söyledi.

Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Mehmet Şahin'in de katıldığı Battalgazi Mahallesi kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap eden Ahmet Çakır, AK Parti'yi halkın kurduğunu ve bugünlere de yine halkın getirdiğini söyledi. Çakır, AK Parti'nin önünün kesilmek istenildiğini ve her zaman böyle bir gayret içerisinde olanların var olduğunu,ama halkın hiçbir dönem bunlara izin vermediğini belirtti. Ahmet Çakır konuşmasına şöyle devam etti:

"Halkımız AK Parti'nin arkasında her zaman dimdik durdu. Bizde AK Parti Belediyeciliği yücelterek Malatya'ya hizmete dönüştüreceğiz. Biz Projelerimle geldik neler yapacağımızı daha ilk gün aday adayı olduğumuzda projelerimizle çıktık. Biz Malatya'mızı kalkındırmak modern bir şehir haline getirmek için yola çıktık. Malatya'da yeni alt merkezler inşa etmemiz lazım. Malatya tek merkeze sıkışmış ve başta trafik sorunu olmak üzere birçok sorun kendini göstermiş. Biz bu sorunları önlememiz için alt merkezler oluşturacağız ve semtleri güçlendireceğiz. Çevre yolunun altı yıllardan beri hizmetlerden yoksun kalmış, biz göreve geldiğimiz zaman ilk buralardan hizmete başlayacağız ve buraları cazibe merkezleri yapacağız. Ağzımızdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın. Birilerinin kaynağı iftira olabilir, birileri fitne fesatla oy toplayabilir ama siz bunlara sakın inanmayın, siz her zaman geçmişi kıyaslayın ve doğrunun yanında olun. Bu memlekete tek çivi çakmamış insanların tekrar göreve talip olmaları ve bir takım projeler diye ortaya koymuş olduğu felsefe düşünce kitabına itibar etmeyin, neyin ne olduğuna dikkat edin, inşallah sizlerin desteğiyle, Hükümetimizin desteğiyle, Başbakanımızın desteğiyle Malatya'yı modern bir şehir yapacağımıza söz veriyorum."

Bu arada, Kaynarca Mahallesi'nde düzenlenen programda AK Parti'ye katılanlara rozetleri Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır taktı.

Mahallede düzenlenen katılım programında konuşan Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti sayesinde bir çok değişimin yaşandığını belirterek, "Biz Malatya'ya talip olurken bu işin kutsal bir görev olduğu bilinciyle yola çıktık. Malatya'nın kaynaklarını en verimli şekilde kullanacağız.Halkımızın ihtiyaçlarını öncelik olarak çözeceğiz.Malatya Belediyesinin bütçesini en verimli şekilde şeffaf bir şekilde Malatya için kullanacağız” dedi.
Projelerle ilgili Kaynarcalılara bilgiler veren Çakır, Malatya'yı hep birlikte yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalışacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından AK Parti'ye katılan vatandaşlara belediye başkan adayı tarafından rozetleri takıldı. Katılım programından sonra Ahmet Çakır, kadın kolları üyeleriyle birlikte mahallede bulunan evleri tek tek gezerek kadınlara karanfil verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?