2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

1. Anadolu Kick Boks Turnuvası

Malatya'da düzenlenen Kick Boks turnuvasında galip gelen de mağlup olan da hastanelik oldu. Oldukça sert geçen müsabakaları ünlü sanatçılar Mustafa Topaloğlu ile Azer Bülbül birlikte izledi. 

Malatya'da faaliyet gösteren Yıldızlar Spor kulübü tarafından organize edilen 1. Uluslararası Anadolu Kıck Boks Turnuvası'na Türkiye ile birlikte Bulgaristan, Kırgızistan ve Gürcistan'dan toplam 12 sporcunun yanı sıra Milli sporcu Serkan Yılmaz'da katıldı. 

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada Bulgaristan'dan gelen Sitilion Angeloc ile Selim Öztürk arasındaki müsabaka çok sert geçerken, Bulgar sporcu kafasından aldığı darbe ile kanlar içinde kaldı. Bulgar sporcuya 112 acil servis ekipleri rink alanında müdahale ettiler. Hakem, müsabakanın galibi olarak kaşı yarılan Türk sporcu Selim Öztürk'ü gösterdi. Her iki sporcu daha sonra aynı ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Sanatçı Çılgın Sedat'ın sunduğu turnuvayı Azer Bülbül ile birlikte izleyen ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, müsabakanın sert geçtiğini belirtti. 

Turnuva sonunda Milli sporcu Serkan Yılmaz, yaptığı gösteriyle izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziya ÇENGEL IP: 85.98.154.xxx Tarih : 5.01.2007 14:49:07
gercekten guzel bı spor benım ıcın oyle.kick boks a benım de buyuk bı ılgım var bende bu ısı yapmak ıstıyom ama kendımı kıme gostercemı bılemıyom bana bı yardımcı olun agalar.