7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

1 yaşındaki oğlu ile ceza evine girdi

Malatya'da hırsızlık suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılan bohçacı kadın, cezaevine 1 yaşındaki oğlu ile birlikte girdi.


Malatya Asayiş Şubesi İnfaz Bürosu ekipleri, Darende Asliye Ceza Mahkemesi'nin hırsızlık suçundan 10'ar ay hapis cezası verdiği D.Y. (26) ve S.G. (22) adlı bohçacı tabir edilen kadınları, Balaban kasabasında yakalayarak gözaltına aldı.


İnfaz Bürosu ekiplerince cezaevine teslim edilen bohçacı kadınlardan S.G., kocasının getirdiği 1 yaşındaki oğlu Fırat'ı da Malatya E Tipi Cezaevi'ne götürdü. Küçük Fırat, annesinin kucağında bir süre babasına bakakaldı.


Bu arada, Malatya'da son 2 gün içerisinde D.Y. ve S.G. ile birlikte 3 kadının hırsızlık suçundan aldıkları cezalar nedeniyle cezaevine konulduğu belirtilirken, tutuklananlar arasındaki K.D. adlı bohçacı kadının da cezaevine 6 aylık kızı ile birlikte girdiği kaydedildi.
Öte yandan, Malatya'da yine son 2 gün içerisinde K.Y., S.G. ve Z.K. adlı bohçacı kadınlar, hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmaları nedeniyle tutuklanıp cezaevine gönderildi.


Bohçacı kadınların daha çok gündüzleri evleri girip hırsızlık yaptıkları belirtilerek, vatandaşların bohçacı kadınlara karşı duyarlı olmaları istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 16:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat darga IP: 88.245.82.xxx Tarih : 31.12.2007 13:12:13

gerçekten hırsızlık yapmışmı ne çalmış ev sahibi bağışlayamazmıydı.bu kadınları bu hallere düşürenler utansın.murat darga