6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

12. Malatya Fuarı'na vatandaşların ilgisi büyük...

 Bazı sivil toplum kuruluşlarına ise ücretsiz stand verildi. Kiralanan standlarda ürünlerini teşhir eden firma yetkilileri, geçen yıllara oranla bu yıl fuarın çok daha düzenli, kapsamlı ve adına yakışır olduğunu belirterek, fuara katılıp stand açtıkları için memnun oldukların belirttiler.
Fuarda edindikleri izlenimlerin sonucu olarak ticari ve tanıtım amaçlı beklentilerinin karşılandığını belirten firma temsilcileri, Malatya dışından fuara katılan firma sayısının her geçen yıl arttığına dikkat çekerek, fuarın Malatya'yı bölgesel bir tanıtım merkezi haline getirdiğini belirttiler.

Firma temsilcileri, birçok ilde fuarlara katıldıklarını ancak, Malatya Fuarı'nın bir bölge fuarı niteliğinde olduğunu belirterek, "Fuar iyi organize edilmiş. Malatya dışından gelen firmalar Malatya'yı dışarıya açıyor. Fuara katılma amaçlarımıza ulaşıyoruz. Çünkü standlarımıza büyük ilgi var." şeklinde konuştular.

Fuar çadırında yer alan standları gezmeye gelen vatandaşlar ise, geçen yıla oranla bu yıl fuar çadırının daha temiz ve düzenli olduğunu gördüklerini belirterek, Malatya Fuarı ve Kayısı Şenlikleri nedeniyle düzenlenen etkinliklerin bir arada düzenlenmesinin kendileri için çok iyi bir fırsat olduğunu söylediler. Fuar sayesinde bir çok firmanın yeni ürünlerini görme imkanı bulduklarını, çok sayıda firmanın katılımından dolayı sevindiklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda çok daha zengin içerikli fuar organizasyonu yapılmasını istediklerini ve Malatya Belediyesi'nin de bunu gerçekleştireceğine inandıklarını ifade ettiler.

Öte yandan, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da, fuar çadırına giderek, standları tek tek gezip, firma yetkilileri ile görüştü. Başkan Akın, amaçlarının gelecek yıldan itibaren Malatya Karma Ticaret Fuarı'nın yanı sıra kapsamlı, sektörel fuarlar düzenlemek olduğunu söyledi.

iha-malatya
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 11:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?