4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

12. şube açıldı

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Esenlik Marketler Zinciri'nin 12. şubesini Şeyh Bayram Mahallesi'ndeki Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Merkezi altında açtı. 

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler Zinciri'nin 12. şubesinin açılışına Belediye Başkanı Cemal Akın, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı. Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, "Esenlik Şirketi olarak 18. Yılımızda gönlümüzün arzu ettiği şey, bu memlekete 18. marketi ikram etmekti, 18 market açalım istiyoruz. Esenlik Türkiye'de hiçbir ilde belki yaşanmamış bir tabloyu yaşatıyor. Esenlik Türkiye'de bir marka, Türkiye'nin en büyük tüketiciye sahip olan 50 market arasında 33. sırada, metrekaresine düşen ciro sıralamasında Türkiye birincisidir. Gıda sektöründe Türkiye beşincisi, Malatya gibi büyük şehir olmayan bir ilde bu tür istatistik sıralamaya ulaşmak mümkün değil" dedi. 

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında; "Yoğun bir çalışma başlatarak bu bölgede halkımızın da isteği ve talebi üzerine rahat alışveriş yapacağı yerler bularak, bu güzel mekanda marketimizi açıyoruz" diye konuştu. 

Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cemal Akın, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ve Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan birlikte kesti. Açılışın ardından davetliler bir süre marketin içinde gezdiler.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?