3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

193 gün sonra gelen galibiyet

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, 193 gün sonra galip gelmenin sevincini buruk olarak yaşadı.


Grubunda küme düşmesi haftalar öncesi kesinleşen Malatya Belediyespor, 26 Ekim 2008 tarihinden bu yana 192 gündür galip gelemiyordu. Klasman Grubu'nun 13. haftasında deplasmanda oynadığı İskenderun Demirçelikspor'u 2-0 mağlup eden turuncu-yeşilli takım, 193 gün sonra galip gelmenin sevincini, haftalar önce 3. Lig'e düşmesi kesinleşmesi sebebiyle buruk yaşadı. Birçok teknik direktör değiştiren Malatya Belediyespor, en son 9. haftada GASKİspor'u 4-0 yenmişti. Turuncu-yeşilli takım, grubunda oynadığı 31 maçta 15 puanla son sırada bulunuyor. Küme düşmesi kesinleşen turuncu-yeşilli takım, ligde prestij maçlarına çıkıyor.


Bugüne kadar oynadığı 31 maçta 22 golle en az gol atan takım ve kalesinde gördüğü 54 golle ise en fazla gol yiyen takım olan Malatya Belediyespor, pazar günü sahasında oynayacağı Şanlıurfa Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ahmet Çoban yönetiminde, ligin son maçı olan Şanlıurfa Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan Malatya Belediyespor, son maçını da kazanıp ligi galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.


Pazar günü kendi sahasında saat 15.30'da Şanlıurfa Belediyespor'u konuk edecek olan Turuncu-yeşilli takımın teknik direktörü Ahmet Çoban, gençlere forma şansı verdiğini hatırlatarak, Şanlıurfa Belediyespor maçı hazırlıklarına başladıklarını, son maçta da 3 puan almak istediklerini söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 12:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?