4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

2 günde 4 taciz

Malatya'da, son 2 gün içinde polise 4 cinsel taciz olayı intikal etti. 

Edinilen bilgiye göre, Çöşnük Mahallesi'nde bulunan ablasının evinde uyurken eniştesi M.Ö.'nün (33) kendisine elle tacizde bulunduğunu ileri süren A.Ç. (27) adlı bayan, kendisini korumak isterken de kafa atarak yaraladığını iddia etti. 

Cinsel taciz ve kasten yaralama iddiasıyla gözaltına alınan M.Ö. ise suçlamayı kabul etmedi. 

İstiklal Mahallesi'nde de S.D.Ş. (21) adlı kadın, evini taşırken kendisine yardımcı olmaya çalışan M.G. (27) adlı şahsın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. M.G., suçlamayı kabul etmedi. 

Meydana gelen bir başka olayda, polise başvuran M.S. (18) adlı genç kız, Özalper Mahallesi 11. Sokak'ta yürürken arkasından gelen bir şahsın ağzını kapatarak yere düşürdüğünü, sonra kendisini kucaklayarak "Seni götüreceğim" dediğini, direnince başarılı olamadığını, ancak içinde 3 YTL ile makyaj malzemeleri bulunan çantasını alarak kaçtığını bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda ise D.Ç. (17) ve E.K. (17) isimli kızlara cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen B.E. (29) adlı şahıs gözaltına alındı. B.E., sevk edildiği adliyece serbest bırakıldı.

Polis, cinsel taciz olaylarıyla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 19:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?