30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

2011 yılı bütçesi 269 milyon TL

MALATYA BELEDİYESİ'NİN 2011 YILI BÜTÇESİ 269 MİLYON TL

Malatya Belediyesi'nin 2011 yılı tahmini bütçesi 269 milyon TL olarak kabul edildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapılan Belediye Meclis Kasım ayı toplantısında, Ekim ayı toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2011 mali yılı belediye bütçe ve ücret tarifesi ile ilgili olarak, komisyon raporu üzerinde görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşmeler sonucunda bazı değişikliklerle 2011 yılı mali yılı belediye bütçe ve ücret tarifesi komisyon raporu doğrultusunda 269 milyon lira olarak kabul edildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2011 yılı bütçesi görüşülürken yaptığı konuşmada, geçtiğimiz aylarda 12 adet yeni otobüsün alındığını, 21 adet daha yeni otobüs siparişinin verildiğini, bunlardan 5 tanesinin bu hafta, kalan 16 tanesinin de önümüzdeki aylarda geleceğini belirterek, bu otobüslerin de gelmesiyle birlikte Malatya'nın Türkiye standartlarının üzerinde bir otobüs filosuna sahip olacağını söyledi.

Gündem maddeleri arasında yer alan MOTAŞ'ın otobüs alımı için 7 milyon lira kredi kullanımı kabul edilirken, Belediye memurlarının salt çoğunluğunu üye yaparak yetki alan Bem-Bir Sen'e eski hal binasındaki bir katın, sendika iş yeri temsilciliği olarak verilmesi de kabul edildi.

Meclis'te İnönü Kapalı Çarşısı bodrum katındaki Belediye'ye ait bir dükkanın E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan hükümlüler tarafından yapılan el işlerinin teşhiri için 2 yıl süreyle bedelsiz olarak verilmesi, Çavuşoğlu mahallesindeki bir parselde bulunan Belediye hissesinin Maliye Hazinesi adına devri ve ayrıca mahalle sınırları ile ilgili İmar Komisyonu'nun raporu de meclis tarafından kabul edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 17:42:05
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 17:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?