30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

21 kursiyerin sertifika sevinci

MALATYA'DA DİKSİYON KURSU SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Malatya'da diksiyon kursunu tamamlayanlara törenle sertifikaları verildi.

Kent Konseyi, Yardım Gönüllüleri Derneği ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Diksiyon Kursu sertifika töreni Malatya Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sertifika törenine, Malatya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Özkan, Yardım Gönüllüleri Derneği adına Adil Akkoyunlu ve kursiyerler katıldı.

Programda konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Özkan, özellikle Malatya Kent Konseyi ile ortak protokoller neticesinde pek çok kurs açtıklarını ve bu kursların oldukça verimli olduğunu ifade ederek, Malatya Kent Konseyi'ne bu hizmetlerdeki işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, günümüzün bilgi çağı olduğunu belirterek, sosyal hayatımızda kendimizi iyi ifade edebilmek için diksiyonun önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Diksiyon Kursu'nu tamamlayan 21 kursiyerin sertifikaları takdim edildi.

Programda ayrıca kurs eğitmeni İhsan Çıtak'a Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

MALATYA'DA DİKSİYON KURSU SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:13:05
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 14:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?