4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

3. etap kampı tamamlandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da üçüncü etap kamp tamamlanarak futbolculara üç gün izin verildi. Kampta denemeye alınan futbolcular beğenilmedi.

Bolu Gerede'de üçüncü etabı kampını tamamlayan sarı-kırmızılı futbolculara 13 Ağustos Çarşamba gününe kadar izin verildi. Takım, Çarşamba günü 11.00'de tekrar antrenmanlara başlayacak.

Bu arada, Malatyaspor, İddaa Kupasında son maçını Sakaryaspor ile kampın bitiminin son günü oynadı. Güçlü rakibi karşısında son dakikaya 1-0 önde giren Malatyaspor, 89'da yediği gole engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Malatyaspor maçta şu kadroyla mücadele etti: "Taylan, Murat Duman, Alper Akıcı, Gökhan Caba, Ramazan Kahya, Selim Akbulut, Olcaytu Ergen (Yusuf dk. 60), Eren Özen (Guater dk. 55), Caner (Ergün dk. 75), Marcel (Kabambasuare dk. 55), Goday (Joseph dk. 46)." Sarı-kırmızılı takım, 5. dakikada Murat Duman'la golü buldu. Sakaryaspor ise 89. dakikada Malatyaspor'un eski golcüsü ve kaptanı Taner Demirbaş takımının golünü attı ve maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Malatyaspor, bu maçta Ganalı genç oyuncuları da denedi.

Malatyaspor, sözü konusunu turnuva çerçevesinde daha önce Çanakkale Dardanelspor'a 3-1, Konya Şekerspor'a da 3-0 mağlup olmuştu.

Diğer yandan, teknik direktör Kadir Özcan'ın kampta denediği 9 yabancı oyuncuyu beğenmediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı takım, bu sezon iki yabancı futbolcu kontenjanının kullanmak için yabancı futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 10:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?