3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

3 bin kişilik düğün salonu açıldı

Malatya'da süper market işletmeciliği yapan Akranlar'a ait Rüya Düğün Salonu düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Battalgazi Yolu Hanımınçiftliği Belediyesi'nin yanındaki Akranlar Süpermarketler'in ana binasında açılan toplam 3 bin kişilik Rüya Düğün Salonu'nun açılışına AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılışta konuşan Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Üyesi Uzeyfe Karaaslan, "Akranlar A.Ş., 10 yıl önce çok ortaklı bir şirket olarak Akpınar mahallesinde marketler zincirinin ilk şubesini açmıştır. Akranlar A.Ş., çalışmaları ve hizmetleriyle yüzlerce insana iş imkanı sağlamış, eğitim alanındaki destekleri, sosyal amaçlı kurum ve kuruluşlara yardımları, ayrıca Malatyaspor'a sağladığı reklam desteği bugüne kadar gelmiş ve bundan sonrada devam edecektir" dedi.

Rüya Düğün Salonu'nun 3 bin kişilik olduğunu belirten Karaaslan, düğün salonuna ait 400 araçlık birde otopark bulunduğunu ifade etti.

Açılışta konuşan davetliler ise Akranlara yeni hizmetinden dolayı başarı dileklerinde bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 17:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?