3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

3 Kick Boks'çu Milli Takım'da

Malatyalı 3 Kick Boks sporcusu Avrupa Gençler ve Dünya Büyükler Kick Boks şampiyonasında mücadele etmek için milli takıma çağrıldı.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kick Boks Malatya İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, "Kick Boks Federasyonu Başkanlığı'nın 2009 yılı faaliyet programında yer alan ve Konya ilinde yapılan büyükler Bay-Bayan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda ilimizden büyük bayanlar kategorisinde 2 sporcumuz birincilik madalyası almıştı ve İzmir'de yapılan gençler semi contact şampiyonasında da başarılı olan Malatyalı sporcularımızdan Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren ve performansı yüksek olan sporcular arasında 27 ağustos 2009 tarihinde Türkiye Kick Boks Federasyonu'nda yaptığımız toplantı sonucunda ekim ayında Avusturya'da yapılacak olan 'Dünya Kick Boks Şampiyonası ve gençlerde de 1 sporcumuz Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımı'nı oluşturmak için kadroya dahil edildiler ve şampiyonadan 2 hafta önce milli kampa alınacaklardır" dedi.
Ertaş, "Büyük bayanlar Light Contact dalında 55 kilogramda Rabia Ayna ve 65 kilogramda Hilal İçer ilimizi Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda temsil edeceklerdir.

Ayrıca İzmir'de gençler Semi Contact dalında 63 kilogramda birinci olan Burak Dönmez ilk defa yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na iştirak edecektir. Bu sporcularımızdan Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda madalyalar bekliyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 15:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?