3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

4 oto faresi yakalandı

Malatya'da 3 otomobil çaldıkları belirlenen 4 zanlı, yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılmasının ardından bir basın açıklaması yapan Malatya Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, "Son günlerde Malatya'da Fiat Tempra marka araçların çalınması olaylarının artış göstermesi üzerine Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilimiz Yeşiltepe Ergenekon Köprüsü altında çalıntı olan 44 LD 835 plakalı bordo renkli otomobil, içerisinde aracı kullanan olayın şüphelisi S.K'nın ifadesi akabinde, H.D, S.Ş ve M.K isimli şüpheliler de yakalanmıştır.

Öte yandan, 44 KC 430 ve 44 ER 522 plakalı otoların çalınması olaylarını da yakalanan şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiş, yakalanan şahıslar gözaltına alınarak, olayla ilgili soruşturma sürmektedir. Şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere intikal ettirileceklerdir. Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla halkımızın desteğini alarak ve çevre illerce koordineli olarak bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalarımıza devam edilecektir" diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından sahiplerine araçları teslim edildi. Otomobil sahipleri, Malatya Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan ve ekiplere teşekkür ederek, ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 15:09:03
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 16:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?