30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

40 çocuk erkekliğe adım attı

KIZILAY İLE İL GENEL MECİLİSİ 40 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Kızılay Malatya Şubesi ile Malatya İl Genel Meclisi'ni ortak etkinliği ile yoksul ailelerin çocuklarını sünnet ettirildi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ali Yalçın, "Kızılay Malatya Şubesi ve İl Genel Meclisi Başkanlığımızın, üyelerimizin desteği ile ortak bir sünnet etkinliği düzenledik. Bu etkinliğimizin bir özelliği, fakir, yoksul ailelerin çocuklarının Kirveleri il Genel Meclis Üyeleri olmak üzere sünnet ettirdik. Etkinlikte 40 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bir ilk oldu. Seçilmişler ile yoksul kesim arasında bir diyalog kurduk" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise "Böyle bir etkinlik düzenlediği için ve böyle bir etkinliğe İl Genel Meclisi'ni kattığı için Kızılay Malatya Şubesi'ne teşekkür ediyorum. Seçilmişler ile yoksul kesimi bir araya getirmesi Malatya'da bir ilk oldu. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum" diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Yalçın, "2 Eylül'de bir iftar yelmeği düzenleyerek, her sünnet ettirdiğimiz çocuğumuza her bir İl Genel Meclisi üyemiz burada takısını takacaktır" şeklinde bilgi verdi.

Bu arada, çocuklar Kızılay'ın devlet hastanesindeki gönüllü görevlilerince sünnet edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 14:13:04
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 14:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?