4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

5 kişiyi yaralayan kişi tutuklandı

Malatya'da tartıştığı gruptan 2 kişiyi ve caddede o esnada geçmekte olan birisi çocuk 3 kişi olmak üzere toplam 5 kişiyi, yüzlerce kişinin gözleri önünde tabanca ile yaralayan şahıs, tutuklanarak cezaevine konuldu.


Edinilen bilgiye göre, Malatya merkez Valilik binasına 25 metre uzaklıkta Ziraat Bankası'nın yanında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada, kavga ettiği kişilere tabanca ile ateş açan A.K. adlı şahıs, tartıştığı gruptan Hacı Ahmet K. ile Bülent U. adlı şahıslarla o esnada kaldırımda yürümekte olan yüzlerce kişiden Selma Bor ve 5 yaşındaki oğlu Berke ile Hacı Bekir Demir'i yaralamıştı. Olay esnasında kayıtlara 3 yaralı geçerken, polisin daha sonra hastane kayıtlarında Hacı Bekir Demir ile Bülent U. adlı şahıslarında olay esnasında çıkan kurşunlara hedef olduğunu tespit etti.


Alacak-verecek tartışmasından dolayı çıkan kavga sonucunda yüzlerce kişinin içerisinde tabanca ile ateş açarak 5 kişiyi yaralayan A.K., çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.


Bu arada, olay esnasında sol kalçasından yaralanan Selma Bor'un vücudundaki kurşunun halen çıkartılamadığı ve kurşunun şans eseri omuriliğe 2 santim kala durduğu belirtildi. Olay esnasında kurşunu sol kolunu sıyırması sonucu yaralanan 5 yaşındaki Berke'nin ise korkması nedeniyle psikolojik tedavi uygulandığı öğrenildi.


Önceki haber

Malatya'da, silahlı kavganın ortasında kalan kadın ve çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, şehir merkezinin en kalabalık noktalarından olan Ziraat Bankası'nın önünde meydana geldi. İddiaya göre, A.K. ile H.M.K. adlı şahıs alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K.'nin üzerindeki tabanca ile kaçmakta olan H.M.K.'ye doğru 5-6 el ateş ettiği öne sürüldü.

Kurşunlar H.M.K. ile o esnada kaldırımda yürümekte olan S.B. adlı kadının kalçasına isabet ederken, yanındaki küçük çocuğu R.B.'nin de kolunu sıyırdı.
Olaydan sonra saldırgan A.K. olay yerine yakın bir yerde bulunan mağazada polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.


Yaralı kadın, çocuk ve H.M.K., Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 20:46:28
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 20:46:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?