6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

60 yıl sonrta yeniden kadın milletvekili

Malatya'dan 60 yıl sonra kadın milletvekili seçilen Öznur Çalık, "Malatyalılık lobisini harekete geçirip hizmet için yola devam edeceğiz" dedi.


Türkiye Gazetesi İhlas Pazarlama Malatya Temsilcisi Celal Koyuncu, AK Parti'den Malatya milletvekili seçilen Önur Çalık'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğini 2 dönemdir yürüten ve 22 Temmuz seçiminde Malatya milletvekili seçilen Öznur Çalık, "22 Temmuz seçiminde Malatya'yı Türkiye'de ilk 3 yapacağımızı söyledik ve 3'üncülüğü başardık" diye konuştu.


Malatya'da,1940'lı yıllarda Malatyalı olmayan bir kadın milletvekili seçildiğini hatırlatan Öznur Çalık, "60 yıl sonra Malatya'dan bir Malatyalı kadın milletvekili olarak seçilmekten dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.


Meclis'te Malatya doğumlu olan bütün milletvekilleri ile istişare içinde olup Malatyalılık lobisini çalıştıracaklarını söyleyen Çalık, "Malatya milletvekilleri olarak seçim öncesindeki birlikteliğimizi, bundan sonra da sürdüreceğiz. Malatyalılar'ın bize verdikleri vekaleti en iyi şekilde kulanıp hizmetlerin artması için çaba göstereceğiz. Hizmet için durmak yok, yola devam" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 12:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?