2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

7 KİŞİNİN YARALANDIĞI TÜPGAZ PATLAMASINDA 5 OTOMOBİL, 17 EV VE 13 İŞYERİ ZARAR GÖRDÜ.

Malatya'da bir lokantada tüpgaz patlaması sonucunda 7 kişi yaralanırken 5 otomobil, 17 ev ve 13 işyeri zarar gördü.

Malatya merkez Akpınar Semti Aslantepe Caddesi'nde Mehmet Kılıç'a ait lokantada sabah saat 04.20 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Emniyet yetkilileri lokantadaki büyük tüpgazın patladığını belirtirken, patlamayı duyanlar, birçok patlama olduğunu ve bombadan şüphelendiklerini söyledi.

Patlama sonucunda Şazi (40) ve Yeter Aykanat (35), Zeynep Dereli (57) ve Aslan Akcay (21) ile isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Yaralılar Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu.

Lokantanın karşısında Özgül Apartmanı'nın ikinci katında oturduğunu belirten Şazi Aykanat, büyük bir patlama ile uyandığını ve cam parçalarının üzerine gelip, ayağını yaraladığını daha sonra devlet hastanesinde tedavi olduğunu söyledi. Art arda birçok patlama olduğunu ve bu patlamaların kendisinde bomba şüphesi uyandırdığını söyleyen Şazi Aykanat, evlerinde hasar olduğunu da belirtti.

Aynı apartmanın 3. katında oturan Fatih Karahan (24) ise patlama sırasında uyanık olduğunu, dışarı bakınca üst üste patlamaların devam ettiğini ve 14 patlama saydıklarını söyledi.

Sarıkamış haber Ajansı
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2003 Pazartesi 13:39:19
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 16:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?