30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

91 yıldır bitmeyen sevgi

91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ

Malatya'daki 113 torun sahibi olan 112 yaşındaki Abdullah ve 110 yaşındaki Elif Adıgüzel çifti, evliliklerinin 92. yılını yaşamalarına karşın, halen dillerinden sevgi kelimesi düşürmüyor.

Arguvan ilçesine bağlı Yazıbaşı köyünde çocukları İsmail Adıgüzel'in yanında oturan asırlık çift Abdulllah-Elif Adıgüzel çifti, 92 yıldır aynı yastığa baş koyuyor, hem de birbirlerine olan sevgilerini koruyorlar.

14 Şubat Sevgililer Günü'ne herkese örnek olabilecek bir sevgi bağı ile giren asırlık Adıgüzel çifti, zaman zaman birbirlerinin ellerini tutarken, bir birlerine yoğurt yedirerek, genç çiftlere asırlık bir sevginin nasıl ayakta kaldığını gösteriyorlar.

Kocası Abdullah Adgüzel'i halen sevdiğini söyleyen Elif Adıgüzel, "Ben kendisinden razıyım, oda benden razı. Allah razı olsun. Kocamı çok sevdim. Halen seviyorum. Dışarı çıkınca, özlüyorum. Beni hiç üzmüyor. İhtiyarlık bizi kötü etti, vallahi aslan gibiydik" dedi.

Yaşlı olduklarını ve bazı şeylerin kendilerinden geçtiğini söyleyen Abdullah Adıgüzel ise, "Allahın işi belli olmaz. İkimiz birlikte gidiyoruz. Çoğu yaşlı tektir, ama biz ikimiz birlikteyiz" dedi.

Anne ve babasına bakan İsmail Adıgüzel ise anne ve babasının halen bir birlerini çok sevdiğini belirterek, hiç kavga etmediklerini söyledi.

91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
91. YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:25:02
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 17:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?