30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Abacı'nın acı kaybı

ABACI'NIN KAYINBABASI TOPRAĞA VERİLDİ

İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya Büro Şefi Nihat Abacı'nın kanser hastalığı sonucu vefat eden kayınbabası Bekir Bozdağ (72), Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aynı zamanda Malatya Manifaturacılar Esnaf Odası Genel Sekreteri Mehmet Güntan ile TEDAŞ Mersin Çamlıyayla ilçesi Şube Şefi Aydın Onus'unda kayınbabası olan 5 çocuk babası ve emekli terzi Bozdağ için Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil Kılıç,

Belediye Başkanlık Basın Danışmanı Hamit Özpolat, Belediye Basın-Yayın Müdürü Cemal Arslan, bazı esnaf ve sanatkarlar odası başkanları, bazı kurum ve kuruluş temsilcileri, gazeteciler ile aile yakınları katıldılar.

Bir oğlu Antalya'da öğretmen olan ve 1 oğlu da özel şirkette çalışan Bekir Bozdağ ile birlikte Asım Yılmaz adlı şahısında cenazesi birlikte kaldırıldı.

Cenaze Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bekir Bozdağ için taziye yerinin Aslanbey Mahallesi Çakmak Sokak Gül Evleri (Aslanbey Camii ile Mimar Sinan Caddesi arasındaki sokak) adresi olduğu kaydedildi.

ABACI'NIN KAYINBABASI TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2010 Pazartesi 13:21:03
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 16:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?