3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

ABB'den başkana plaket

Anadolu Basın Birliği (ABB) Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Malatya Başkanı Hüseyin Cemal Akın'ı ziyaret ederek, Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket verdiler.


Gerçekleşen ziyaret sırasında Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, "5 yıl içerisinde Malatya'da çok güzel hizmetler yaptınız. Bu hizmetlerden dolayı her zaman yanınızda olduk. Hizmetlerinizi takdir ediyoruz. Malatya'ya güzel bir meydan kazandırdınız. Bundan dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın ise, 5 yıl boyunca basın mensuplarıyla birlikte hizmet ürettiklerini belirterek, "Toplumdaki yapılması gereken hizmetleri dile getirerek hizmet hızımızı arttırıyorsunuz. Biran evvel toplumun ihtiyacı içerisinde olan hizmetleri üretmemize vesile oluyorsunuz. Bizler sizlerin uyarılarınızı değerlendiriyoruz ve yapmış olduğumuz hizmetleri de sizler vasıtasıyla toplumumuzla paylaşıyoruz. Bundan dolayı sizlere şükran borçluyuz" dedi.
Başkan Akın, "Başka bir kardeşlerimiz şu anda bu göreve taliptir. Ümit ediyorum ki, onlarda bizim bayrağı getirdiğimiz noktadan daha ilerilere götürüp dikecektirler ve bundan sonraki çalışmaları da ben eski bir belediye başkanı olarak sizlerin yayınlarınızdan, yazılarınızdan takip edeceğim. Bu vesileyle 5 yıldan beri bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, eleştirilerinizle beni doğru yola sevketmenizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 11:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?