6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

'Afrodit.net'e, Altın Web Ödülü

Kayısı ile Malatya’nın tanıtımına katkıda bulunan ve bu alanda yapılan ilk site olan "Afrodit.net" adlı site, Golden Web Award (Altın Web Ödülü’nü) kazandı.

Merkezi Amerika’da bulunan Uluslararası Web Yapımcıları Derneği tarafından yapılan yarışmalara katılan "Afrodit.net" adlı site, dizayn kategorisinde Altın Web Ödülü’ne layık görüldü.

2000 yılında yayına geçen ve aynı yıl CNN TÜRK kanalında haber konusu olup tanıtımı da yapılan site için ilgili haberde, "Dünya’da bir meyve ile ilgili ilk ve tek site" denilmişti.

İlk kez başlatılan bir uygulama ile online kayısı satışı da yapılabilen site, son dönemde sadece tanıtım ve bilgilendirme amaçlı hizmet vermekte.

Basın, yayın, web hizmetleri ile bilgisayar teknolojileri satışı ve KOBİ danışmanlık hizmetleri vermekte olan İris Danışmanlık sahibi Osman Karakaş tarafından hazırlanan site, Malatya’ya web alanında ilk ödülü getiren site özelliğini taşıyor.

Osman Karakaş, Malatya’ya bir prestij ödülü kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, söz konusu ödül kazanan sitenin aynı zamanda kayısı içerikli olmasının ayrı bir anlamı bulunduğunu söyledi.

NİHAT ABACI- MALATYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 09:28:09
Güncelleme :21 Aralık 2004 Salı 09:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?