4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Ahmet Özal baba memleketinde

Anavatan Partisi Genel Başkan Adayı Ahmet Özal, baba memleketi Malatya'da ziyaretlerde bulunarak hasret giderdi. 

Anavatan Partisi'nin 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan genel başkanlık seçimi nedeniyle partinin Malatyalı yönetici ve delegeleriyle toplantı yapan genel başkan adayı Ahmet Özal, daha sonra Alternatif Parti Malatya İl Başkanı Ece Budan'ı ziyaret etti. 

Malatya'daki dostlarını da ziyaret eden Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, "Baba ocağını çok özlemişim. Malatya'dan bağımsız milletvekilliği de yaptım. Hemşehrilerime, 'merhaba' demek için dostlarımı da ziyaret ettim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 12:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmettiflis IP: 85.98.199.xxx Tarih : 17.10.2008 16:24:19

Sayın Ahmet özal elbette hemşehrimiz olarak şehrimize gelmeli ve hasret gidermelidir.Kendisine bağımsız milletvekili ön çalışmaları sırasında şire pazarında seçileceğini ama babası rahmetli özal ın kredisini değerlendirmesi gerektiğini söyleyenlerden biri olmakla yine hemşerime hoş geldin diyor ve ekliyorum. Ahmet bey anavatan partisi gelinen süreçte vatandaştaki cazibesini kaybetmiş olup barajı aşabilecek konumda bulunmamakta seçimlere kadar bu olasılıkta gözükmemektedir.Partinin genel başkanlığı ve zat-ı alinizin siyasi bir kadro teşekkülü ile ülke yönetimine taşınma ihtimali de oldukça zayıf görünmektedir.Malatya da hakim olan kamuoyu ibresi de sizlerin sayın Korkut Özal birlikteliğinde önünüzün açılabileceği ve insiyatifin amcanızda olması gerektiğidir.Bu malatya ya has bir istek olup türkiye sathında geçerliliği anavatan partisinde bu yolla ulaşılabilinecek yeni taze kadrolar ve ülke problemlerini tesbitle dillendirebilecek enerjik kadro teşkiline bağlı bir ihtimaldir.Malatya ülkeden soyutlanmış beklentilere heveslanmamiş olmakla sizleri meclise taşıyarak babanız rahmetli için istisna uygulamıştır.Malatya ya başa oynar ya da ülkeyle birlikte güç üretir.Ortadaki mevcut ülke gücüne de menfi etki yapmayı yeğlemez.son seçimlerde ki milletvekili dağılımı bu özelliğini göstermiştir.İl başkanı ve kadrosu hayırlı olsun.anavatan partisi henüz cazibe odağından bunca uzakken sizleri şehrimizde belediye başkanı olarak düşünmek daha gerçekçi bir yaklaşım olur.Geçiş köprünüz bu şekilde olur ama siyasete uzaklığı iledir.Siyasette rahmetli babanız tekdi eşinin bulunacağı da meçhul.Malatya nın o güzelim soğuk suyunu bize terar içirip böylece yüreğimizi serinlet ki yakışan olsun.Bu hal genel başkanlıktan da vekillikten de daha evla dır.Dost söylerse tatlı söyler.