30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Ak parti mitingden memnun

AK PARTİ MİTİNGDEN MEMNUN

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı referandum mitinginin coşkulu ve mükemmel bir şekilde geçtiğini söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Şahin, miting ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tamamen Malatya'da yaşayan insanlarımızın oluşturduğu muhteşem kalabalığın, hava şartlarına rağmen göstermiş olduğu coşkulu, heyecan yüklü, sevgi dolu performans takdire şayandı" dedi.

Miting alanının dışarıdan toplanmış bindirilmiş kıtalarla doldurulmadığını belirten Şahin, Başbakan Erdoğan'ın coşkulu ve mükemmel bir şekilde ağırladığını ifade etti.

Şahin, "İktidarımız Malatya'mızın hakkını, Malatya'mızda hizmetin hakkını çok güzel bir şekilde vermiştir, vermeye de devam edecektir. Başlangıcını görkemli bir mitingle gerçekleştirdiğimiz referandum sürecinin tüm Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyor, 1982 darbe anayasasıyla gelen zulme, faili meçhullere, bir takım odakların entrikalarına ve güç gösterilerine hayır demek için, şer cephelerinde birleşen, bütünleşen resmi, gayri resmi ve siyasi tüm zümrelerin ortaklığına hayır demek için siyasi görüşünüz

ne olursa olsun 12 Eylül'de hep birlikte evet diyelim. Malatya'da üst seviye de evet oyu çıkacaktır" ifadelerini kaydetti.

Şahin, mitinge katılımın ise resmi rakamlara göre 60 ile 70 bin arasında olduğunu söyledi.

Şahin, miting ve karşılama için emeği geçen herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 17:40:05
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 18:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?