3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AK Parti'den mahalle toplantısı

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, teşvik paketi ile ilgili olarak çok önemli yansımalar olduğunu belirterek, Malatya'nın teşvikten en iyi şekilde yararlanacağını ifade etti.


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Sarıcoğlu mahallesinde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldiler.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, "Kadınların yüreğindeki sevgi çok farklı. Partimize karşı farklı bir bakışları var. Yerel seçimdeki başarımıza özellikle kadınların yüreğine ve kadınlarımızın desteğine borçluyuz" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin de, "Seçim dönemindeki bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alan çevre yolunun altındaki mahallelere daha fazla ilgi gösterme ve sorunlarını çözme vaadimiz vardı. Mahalle sorunlarının dile getirilmesi konusunda bu tür toplantılar çok önemli" dedi.


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ta AK Parti'nin Malatya'da her hafta partide nöbetçi milletvekili uygulaması yaparak, her hafta vatandaşların dinlendiğini belirtti. Çalık, yerel seçimde partilerine ve Başbakan’a en önemli desteğin kadınlar tarafından verildiğini ifada etti.


Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altınyuva'nın Ankara'ya daire müdürü olarak atanması ile ilgili tartışmaları da değerlendiren Çalık şunları söyledi:
"Karayolları Bölge Müdürünün Ankara'ya alınmasına Elazığlılar tepki gösterdiler. Ancak sayın bakanımız geri adım atmayarak, bölge müdürleri için yaptığı değişiklikleri uyguladı. Biz Karayollarından çok önemli hizmetler aldık. Yeni gelecek olan Karayolları Bölge Müdürü de Antalya Bölge Müdür Yardımcısı. Bayındırlık Bakanımızda bizi arayarak, bu konuda bir sıkıntı yaşanmayacağını bize bildirdi. Mikro milliyetçilik yapmamak lazım. Biz bölge olarak kalkınmayı arzu ediyoruz. Diğer illerde aynı şekilde düşünmeli. Biz bölge olarak kalkınmalıyız."
Çalık, teşvik paketi ile ilgili olarak çok önemli yansımalar olduğunu belirterek, Malatya'nın teşvikten en iyi şekilde yararlanacağını ifade etti.
Çalık, kadınlara ve çocuklara ayakkabı dağıttı.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?