3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Akıllı Sınıf'ın kapısı açılmadı

AKILI SINIF'IN KAPISI AÇILMADI

Malatya'da Akıllı Sınıf'ın kapısı açılmayınca, Vali Ulvi Saran, "Demek ki olmuyor. Bu sınıfı biraz daha akıllandıralım" dedi.

Yakınca Kasabası'ndaki Yakınca İlköğretim Okulu'nda yapılan Akıllı Sınıf için bir açılış tören düzenlendi. Törene Vali Ulvi Saran, Yeşilyurt Kaymakamı Dr. Erkan Bulgan, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı ile davetliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, düzenlenen sınıfın kendileri için örnek bir sınıf olduğunu belirtti. Kaymakam Dr. Mehmet Bulgan ise, ilçedeki alt yapının eğitim ve öğretim açısında çok başarılı olduğunu söyledi.

Vali Ulvi Saran, bilgi teknolojileri ile donatılan sınıfı açmak için hazırlanan törende bulunduklarını belirterek, eğitim teknolojisinin kullandığı araçların bilgiyi elde etmeyi daha da kolaylaştırdığını söyledi. Eskisine nazaran çok daha hızlı ve çok daha farklı olarak bilgiye ulaşıldığını belirten Vali Saran, eğitim sisteminin güncel hayatta göre güncelleştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Akıllı Sınıf'ın açılışına geçildi. Parmak iziyle de açılan kapı, öğrencilerin çabasına rağmen açılmadı. Bunun üzerine Vali Saran, "Demek ki olmuyor. Bu sınıfı biraz daha akıllandıralım" dedi.

Sınıfın açılış kurdelesinin de uzun süre makasla kesilemediği görüldü. Davetliler akıllı sınıfı gezerek, buradaki cihazları inceledi.

AKILI SINIF'IN KAPISI AÇILMADI
AKILI SINIF'IN KAPISI AÇILMADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 18:54:01
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 09:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?