3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Akın Yılın Belediye Başkanı seçildi

 Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Merkezi Ankara'da bulunan Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi 6. kuruluş yılı nedeniyle okurların göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekilleri, Bürokratları, Valileri, Belediye Başkanları, İşadamları, Gazetecileri, TV Muhabirleri ile Sanatçılarını belirledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, bu kapsamda Belediye, Merkezi Yönetim, Yerel Yönetim, Sivil Toplum ve Özel Sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmesi, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmesi, şeffaf ve açık yönetimi, belediyecilikte göstermiş olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Belediye Başkanı Akın, Yılın Belediye Başkanı Ödülünü, 20 Mart 2009 Cuma günü saat 14.30'da Akar Internatıonal Otel'de düzenlenecek olan törende alacak.
AK Partili Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, 29 Mart seçiminde aday adayı olmasına rağmen partisince aday gösterilmeyip, partinin il başkanı Ahmet Çakır aday gösterilmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal colak IP: 88.225.210.xxx Tarih : 20.03.2009 14:45:29

canın sag olsun be başkan seni bilen biliyor malatyamıza