4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Akın'dan yol çalımlarına yakın takip

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşiltepe köprüsü devamında yapılmakta olan yol dolgu ve tesviye çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Akın, Yeşiltepe köprüsü devamındaki yol üzerindeki 11 evin daha önceden kamulaştırıldığını ve yaklaşık 1 trilyon lira harcama yapılarak yolun genişletildiğini söyledi.

Şu anda genişletilen yolun dolgu ve tesviye işlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Akın, "Göreve geldiğimiz günden beri kenar mahalle merkez mahalle ayırımı yapmayacağımızı, çevre yolunun altındaki mahallelerimizi de zaman içerisinde güzelleştireceğimizi söylemiştik" dedi.

Yeşiltepe Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya ile Yeşilkaynak Mahalle Muhtarı Ömer Keleş ise Yeşiltepe girişindeki yolun geçmiş belediye başkanları döneminden beri genişletilmesini beklediklerini ama bu hizmetin Başkan Akın'a nasip olduğunu belirterek, hem Malatya'ya hem de mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Yol genişletme ve dolgu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, çocuklarla da sohbet edip, kendilerine çeşitli kitaplar hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?