3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AKP adayı Çakır'dan açıklama

AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, katıldığı mahalle toplantısında muhalefetin yaptığı eleştirilere değinerek, "Yapacak işleri olmadıkları için çamur atarak karalayarak siyaset yapıyorlar" dedi.

29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Şifa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Projeleriyle ilgili bilgiler veren Çakır, seçim sürecinde muhalefet partilerin eleştirilerine değinerek, kendilerinin AK Parti'ye yakışan bir siyaset yolu izleyeceklerini belirtti. Çakır, "Biz siyaset meydanına çıktık ama herkes AK Parti gibi ak siyaset yapmıyor. Yapacak işleri olmadıkları için çamur atmak, karalamak, iftiraatmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Ama bu siyaset anlayışı ülkemize geçmişte de hiçbir şey kazandırmadı. Bu halk artık bilinçlidir. Biz AK Parti'ye yakışan siyaseti yapacağız" dedi.

"Sen Malatyalısın, büyük düşün" sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Çakır, Malatya'nın bugünü de yarınını planlamak zorunda olduklarını belirtti. Çakır, "Malatya'yı modern bir şehir haline getirmek zorundayız, biz bunun için geliyoruz. Belediye başkanlığının kutsal bir görev olduğunun farkındayız. Kuracağımız ekiple birlikte Malatya'nın sorunlarını geceli gündüzlü çalışarak kısa ve uzun vadede çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

AK PARTİ'YE KATILIM

Bu arada, Hekimhan ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, bazı partilerden AK Partiye katılanlara rozetleri takıldı. Hekimhan Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında başkan adayı Muhittin Güven kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısına, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mehmet Şahin ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, il ve ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 18:31:09
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 18:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?